Schleer Ferenc

1960 - 2013

  • Lived 52 Age
  • Date of birth: 1960-05-26
  • Date of passing: 2013-02-22
  • Place of birth:
  • Place of passing:
  • Sex: Male
Fekszem egy álomszép réten s körülöttem táncolnak az angyalok... szaladnék feléd, sietnék hozzád,... de sajnos már nem tudok.

"...Lehet, hogy össze vagy törve, de én is. Ez még nem jelenti azt, hogy kevesebbet érünk, csupán azt, hogy valakit olyan nagyon és olyan szenvedéllyel szerettünk, hogy elveszteni őt olyan érzés, mintha magunkból veszítettünk volna el egy részt..."

B. N. Toler

Share your comments here. If you wish to share a memory, story, or picture, save it under Stories or upload to the Gallery.

Life Timeline

A chapter hasn't been added yet

Memories, stories, thoughts

Sokmindent el kellett volna mondanod...

Shared by Tamás Schleer 2017-09-18 18:44:57

Nap mint nap vannak olyan dolgok, amiket neked kellene megoldani!!! Most nagyon nagy szükség lenne arra, hogy fékezd a vakon hajtó kocsist... ;) Cupák is örülne neki!

Nagyon tetszene ahogy élek

Shared by Tamás Schleer 2016-12-09 23:09:24

Elképesztően boldog vagyok. Imádnád az életem és baromira tetszene az együtt töltött idő neked is. Annyit tudnánk itt horgászni és beszélgetni mint a régi szép időkben velencén a kempingben... Nagyon hiányoznak azok a közös horgászások!!! Sokszor beszélünk rólad Zsanival és elemezgetünk titeket Anyuval. Szerintem minden értünk és remélem te is... Jó most írni neked megint. Sokat gondolok rád mostanában és egyre jobban hiányzik az, hogy tényleg tudjuk beszélni egy kicsit. Puszillak Apu!!!

Annyi mindent kellene elmondanom...

Shared by Tamás Schleer 2016-08-17 15:54:06

Azt sem tudom, hogy hol kezdjem. Annyi minden történik az életemben, hogy ha látnád is nagyokat pislognál élőben. Bejártam a fél világot ismét és többet láttam megint mint egy átlag ember akár egy egész élet alatt. Mindent elmesélnék! Sokkal jobban van kedvem mesélni mint bármikor korábban. Most kezdek megérni arra, hogy értsek is ne csak nézzek... Sokmindent megértettem és olyan érzésekre leltem az utam során amit már nem is mertem remélni. Tudod, hogy mindig szerettem kockáztatni mert ti biztos hátteret adtatok de mióta te nem vagy én vakmerő lettem és nyertem. Szinte remegek, hogy elmesélhessem neked elejétől a végéig az irodádban miközben legalább félig rám figyelsz és szívod azt a nyomorúlt cigarettát, de már nem vagy te sem és az irodád sincs többé... Én hontalan lettem és most azon dolgozom, hogy saját otthonom és otthonunk legyen a saját családommal! El se hinnéd de imádnád az életem, az életet és a tudatot, hogy ez mind belőled van!

Shared by Tamás Schleer 2016-01-05 23:20:06

Hiányzol Apu. Ma is sok jót hallottam rólad... :)

Shared by Zsuzsanna Schleerné Kéri 2015-12-26 18:44:09

Kicsim! A Karácsony még mindig fájdalmas ünnep Nélküled! Örülünk az együttlétnek, a szeretetnek, de hiányzol közülünk. Valahogy nem ünnep az ünnep Nélküled. Hiányzik a mosolyod, a csöndes örömöd, a néha pikírt megjegyzésed. Minden, ami Te voltál, és amit máig jelntesz nekünk. A férjet, az apát, a barátot, és aki lehettél volna...Mindannyiunk számára.

Shared by Zsuzsanna Schleerné Kéri 2015-12-12 19:06:03

Édesem! Nincsenek szavak, amivel el lehetne mondani, mennyire hiányzol! De a megváltozott helyzetben is próbáljuk megállni a helyünket az életben, Nélküled, de a Te szellemedben.

Add background music

Previously added background music

Cher - Believe (Offical Music Video) HD-Quality.mp3

Edit label Delete